-->
Grand Theft Auto 3,iOS ve Android İçin Geliyor!

2001 yılında çıkan Grand Theft Auto 3,önümüzdeki günlerde çıkışının 10.yılını doldurmasının şerefine mobil cihazlara da gelecek.Rockstar tarafından yapılan açıklamaya göre 20 Ekim’de iOS ve Android işletim sistemi kullanan cihazlar için satışa çıkacak.GTA 3’ün oynanabileceği mobil cihazların listesi: Android Tabletler: Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1. Apple iOS Cihazları: iPad 2, […]

13.10.2011 | mrcappola

2001 yılında çıkan Grand Theft Auto 3,önümüzdeki günlerde çıkışının 10.yılını doldurmasının şerefine mobil cihazlara da gelecek.Rockstar tarafından yapılan açıklamaya göre 20 Ekim’de iOS ve Android işletim sistemi kullanan cihazlar için satışa çıkacak.GTA 3’ün oynanabileceği mobil cihazların listesi:

Android Tabletler: Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1.

Apple iOS Cihazları: iPad 2, iPhone 4S.

Android Telefonları: Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2

 



Popüler Haberler


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!