-->
Grand Slam Tennis 2’ye Ünlü Videosu!

EA Sports Grand Slam Tennis 2 için yeni video yayınladı. 20’den fazla üst düzey tenis oyuncusunun yer aldığı Grand Slam Tennis 2’nin videosun da Rafael Nadal, Andy Murray, Roger Federer, Serena Williams, Jo-Wilfried Tsonga, Maria Sharapova,Björn Borg,John Mcenroe,Novak Djokovic gibi isimler yer alıyor. İşte video:   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Grand Slam Tennis 2 -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/grandslamtennis2.jpg […]

26.10.2011 | mrcappola

EA Sports Grand Slam Tennis 2 için yeni video yayınladı.

20’den fazla üst düzey tenis oyuncusunun yer aldığı Grand Slam Tennis 2’nin videosun da Rafael Nadal, Andy Murray, Roger Federer, Serena Williams, Jo-Wilfried Tsonga, Maria Sharapova,Björn Borg,John Mcenroe,Novak Djokovic gibi isimler yer alıyor.

İşte video:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Grand Slam Tennis 2 -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/grandslamtennis2.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.