-->
Gears Of War 3 İçin İlk DLC Yolda

Microsoft’un en beğenilen Xbox360 exclusivelerinden biri olan Gears of War 3 için geliştirilen ilk DLC 1 Kasım‘da geliyor. 20 Eylül’de piyasaya çıktığı günden bu yana tüm dünyada 3 milyondan fazla satan Gears of War serisinin son oyunu yeni DLC ile dahada efektif bir yapıya kavuşacağa benziyor. Yeni DLC de 3 yeni harita, 3 yeni oynanabilir […]

04.10.2011 | omeri

Microsoft’un en beğenilen Xbox360 exclusivelerinden biri olan Gears of War 3 için geliştirilen ilk DLC 1 Kasım‘da geliyor.
20 Eylül’de piyasaya çıktığı günden bu yana tüm dünyada 3 milyondan fazla satan Gears of War serisinin son oyunu yeni DLC ile dahada efektif bir yapıya kavuşacağa benziyor. Yeni DLC de 3 yeni harita, 3 yeni oynanabilir karakter, yeni güçlendirici upgradeler ve yeni silahlar yer alacak. Yeni dlc ile birlikte Onyx Guard, Big Rig Dizy ve Bernie karakterleri ile oynama imkanı bulacağız. Ayrıca Team Plazma ve Jungle Camo adında 2 yeni silahta bizlerle buluşacak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!