-->
Broken Sword Ücretsiz!İndirin!

Good Old Games,türünün en iyi örneklerinden Broken Sword’u toplamda 6 milyon satış yapmasının şerefine,ücretsiz olarak kullanıma sundu. Broken Sword serisinin Director’s Cut sürümü, Broken Sword: Shadow of the Templars‘ın üstüne ek olarak yeni görevleri içeriyor. Eğer bu efsane yapımı ücretsiz olarak edinmek istiyorsanız Broken Sword: Director’s Cut’un GOG’daki sayfasına buraya  tıklayarak  ulaşabilirsiniz.Bu arada kampanya bu akşam sona erecek.

01.10.2011 | mrcappola

Good Old Games,türünün en iyi örneklerinden Broken Sword’u toplamda 6 milyon satış yapmasının şerefine,ücretsiz olarak kullanıma sundu.

Broken Sword serisinin Director’s Cut sürümü, Broken Sword: Shadow of the Templars‘ın üstüne ek olarak yeni görevleri içeriyor.

Eğer bu efsane yapımı ücretsiz olarak edinmek istiyorsanız Broken Sword: Director’s Cut’un GOG’daki sayfasına buraya  tıklayarak  ulaşabilirsiniz.Bu arada kampanya bu akşam sona erecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!