-->
Binary Domain İçin Yeni Video!

SEGA, Binary Domain için yeni video yayınladı.Yayınlanan video da yeni shooter oyununun Consequence System özelliğine yer veriliyor.Yani yaptığımız hareketlerin sonuçlarının nasıl hesaplandığını gösteren oyun mekaniği özelliğinde,oyunda takım arkadaşlarınıza karşı olan davranışlarınıza dikkat etmelisiniz aksi takdirde sizi mutsuz edecek sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bazen ekibinizdeki kişilerin size karşı geldiği durumlarda olabilirken,siz ekibinizi belli kişiler içinden seçiyorsunuz ve bu […]

09.10.2011 | ulasufuk

SEGA, Binary Domain için yeni video yayınladı.Yayınlanan video da yeni shooter oyununun Consequence System özelliğine yer veriliyor.Yani yaptığımız hareketlerin sonuçlarının nasıl hesaplandığını gösteren oyun mekaniği özelliğinde,oyunda takım arkadaşlarınıza karşı olan davranışlarınıza dikkat etmelisiniz aksi takdirde sizi mutsuz edecek sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Bazen ekibinizdeki kişilerin size karşı geldiği durumlarda olabilirken,siz ekibinizi belli kişiler içinden seçiyorsunuz ve bu seçimi yaparken sizi ne kadar sevdiklerini baz alarak yapıyorsunuz.Videoda da düşük ve yüksek güven olarak iki şekilde sunulanın ilkinde Dan’in emirlerine kimse uymuyorken ikincisinde ekip üyeleri daha bir şey istemeden yardım teklifinde bulunuyorlar. Neyse artık sizi videoyla baş başa bırakma zamanı:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!