-->
AC: Revelations’a Muhteşem Video!

Ubisoft, Assassin’s Creed: Revelations için kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir hikaye videosu yayınladı. Video da Ezio,yüzyıllar önce keşfettiği sırları çözmek için yollara düşerken,yolu yıllar önceki güzel İstanbul’umuzla da yolları kesişen kahramanımıza,düşmanlardan bilgi alabilmek için kıyasıya kılıç sallarken şahit oluyoruz. 15 Kasım’da PS3 ve Xbox 360 için piyasalarda olacak Assassin’s Creed: Revelations’ın daha önce yayınladığımız haberimizi okuduysanız […]

04.10.2011 | mrcappola

Ubisoft, Assassin’s Creed: Revelations için kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir hikaye videosu yayınladı.

Video da Ezio,yüzyıllar önce keşfettiği sırları çözmek için yollara düşerken,yolu yıllar önceki güzel İstanbul’umuzla da yolları kesişen kahramanımıza,düşmanlardan bilgi alabilmek için kıyasıya kılıç sallarken şahit oluyoruz.

15 Kasım’da PS3 ve Xbox 360 için piyasalarda olacak Assassin’s Creed: Revelations’ın daha önce yayınladığımız haberimizi okuduysanız hatırlayacaksınız ki PC versiyonu ise ertelendi.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Assassins creed Revelations – video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/10/Assassins-Creed-Revelations-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!