-->
Yeni Homefront İçin Crytek Kolları Sıvadı!

THQ, bugün yaptığı açıklamayla beraber Homefront’un devam oyununun Crytek tarafından yapılacağını duyurdu.Basın bildiriminde Crytek’den “Efsanevi FPS yapımcısı” şeklinde bahseden THQ’nun oyunlar hakkındaki sorumlusu Danny Bilson, “Endüstrinin en yetenekli yapımcılarından Crytek’i seçmekle birlikte, Homefront’u daha ileriye taşımak için büyük bir adım attık.” açıklamasını yaptı. Danny Bilson, “Homefront’un hikayesi, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları büyüledi. Bu hikayeyle birlikte Crytek’in benzersiz teknolojisini birleştirince, ortaya […]

20.09.2011 | mrcappola

THQ, bugün yaptığı açıklamayla beraber Homefront’un devam oyununun Crytek tarafından yapılacağını duyurdu.Basın bildiriminde Crytek’den “Efsanevi FPS yapımcısı” şeklinde bahseden THQ’nun oyunlar hakkındaki sorumlusu Danny Bilson, “Endüstrinin en yetenekli yapımcılarından Crytek’i seçmekle birlikte, Homefront’u daha ileriye taşımak için büyük bir adım attık.” açıklamasını yaptı.

Danny Bilson, “Homefront’un hikayesi, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları büyüledi. Bu hikayeyle birlikte Crytek’in benzersiz teknolojisini birleştirince, ortaya harika şeylerin çıkacağına inanıyorum.” şeklinde devam etti.

Crytek CEO’su Cevat Yerli ise, “Homefront evrenindeki potansiyeli hep beraber görmüştük. Homefront’u kendi teknolojimizle birlikte büyük bir seri hâline getirmeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapımcı firmasının dışında başka bir bilgi verilmeyen Homefront’un devam oyunu, THQ’nun 2014 mâli yılında satışa sunulacak.

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!