-->
Windows 8 İle Birlikte Xbox Live PC’ye Geliyor!

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 8 ile ilgili ne tür yenilikleri içerdiğine dair bir çok haber yayınlandı.Windows 8’den ilk görüntüler de geçtiğimiz günlerde gösterilmişti fakat Xbox Live’i Windows 8′e entegre etmek gibi ciddi bir duyuru olmamıştı. Major Nelson ismiyle de bilinen Xbox Live’ın programlama yönetmeni Larry Hryb, Xbox Live’ı Windows 8 ile birlikte PC’ye aktarma […]

14.09.2011 | mrcappola

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 8 ile ilgili ne tür yenilikleri içerdiğine dair bir çok haber yayınlandı.Windows 8’den ilk görüntüler de geçtiğimiz günlerde gösterilmişti fakat Xbox Live’i Windows 8′e entegre etmek gibi ciddi bir duyuru olmamıştı. Major Nelson ismiyle de bilinen Xbox Live’ın programlama yönetmeni Larry Hryb, Xbox Live’ı Windows 8 ile birlikte PC’ye aktarma planlarının olduğunu açıkladı.

Sistem nasıl işleyecek henüz bilinmiyor fakat Major Nelson’un açıklamaları şu şekilde; “Xbox Live’ı Windows 8’e taşımak vizyonumuzdaki planların bir parçası. Eğlencenizle ilgili şeyleri arkadaşlarınızla daha kolay bir şekilde paylaşabileceksiniz. Sistemin nasıl çalışacağı hakkında bir çok ayrıntı paylaşacağız ancak, şuan doğru zaman değil. Yakın gelecekte daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşacağız.”

Buda demek oluyorki Microsoft PC oyunlarına’da en az Xbox 360 kadar önem verecek hatta ümit ediyoruz ki tüm Xbox 360 oyunları PC ‘de çalışır hale gelebilir.Bakalım detaylar yakında paylaşılır ne gibi sürprizler bizi bekliyor!



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.