-->
The Elder Scrolls V: Skyrim’in Sanatsal Görüntüleri

Bethesda Software,The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni görüntüler yayınladı.Resmi facebook sayfasından yayınlanan bu görsellerde oyuna ait bazı sanatsal çalışmalar gösterilmiş. Bu sanatsal görüntülerde Riverwood ve Solitude resmedilmiş. Solitude kara köprüsü olarak inşa edilmiş bir şehir ve burası aslında İmparatorluğun tahtı olarak düşünülmüş.Ayrıca bu çalışmalar ,hatta harita ve Ejder heykeli oyunun Collector’s Edition sürümünde de […]

29.09.2011 | mrcappola

Bethesda Software,The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni görüntüler yayınladı.Resmi facebook sayfasından yayınlanan bu görsellerde oyuna ait bazı sanatsal çalışmalar gösterilmiş.

Bu sanatsal görüntülerde Riverwood ve Solitude resmedilmiş. Solitude kara köprüsü olarak inşa edilmiş bir şehir ve burası aslında İmparatorluğun tahtı olarak düşünülmüş.Ayrıca bu çalışmalar ,hatta harita ve Ejder heykeli oyunun Collector’s Edition sürümünde de bulunuyor.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!