-->
Super Monkey Ball Vita’nın Duyuru Videosu

Sega, Playstation Vita için Super Monkey Ball serisinin yeni oyununu duyurdu.2012 yılında çıkacak olan Super Monkey Ball Vita yepyeni bölümlere, yeni mini bulmacalara ve Vita standartlarına uygun grafiklere sahip olacak. 4 kişilik Wi-fi çok oyuncu destekli ve Monkey Target gibi klasik modların yanı sıra yepyeni oyun modlarının da bulunacağı oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.   […]

14.09.2011 | mrcappola

Sega, Playstation Vita için Super Monkey Ball serisinin yeni oyununu duyurdu.2012 yılında çıkacak olan Super Monkey Ball Vita yepyeni bölümlere, yeni mini bulmacalara ve Vita standartlarına uygun grafiklere sahip olacak.

4 kişilik Wi-fi çok oyuncu destekli ve Monkey Target gibi klasik modların yanı sıra yepyeni oyun modlarının da bulunacağı oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Super Monkey Ball PlayStation Vita-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/super-monkey-ball-vita-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!