-->
Steam’i Xbox 360’da da Görebiliriz!

2003 yılında bir oyun güncelleme sistemi olarak yayınlanan Steam, gelişimine devam ediyor.PC oyuncularına sağladığı kolaylıklar ile milyonlarca kullanıcıyı barındıran Steam, PS3’den sonra Xbox 360’a da gelebilir. Portal 2 ile Playstation 3’lere konuk olan Steam servisinin gideceği platformlar PS3 ile sınırlı değil. Develop’a konuşan Chat Faliszek, “Steam’i belki Xbox 360’da da görebiliriz. Son karar Microsoft’un tabiki. […]

27.09.2011 | mrcappola

2003 yılında bir oyun güncelleme sistemi olarak yayınlanan Steam, gelişimine devam ediyor.PC oyuncularına sağladığı kolaylıklar ile milyonlarca kullanıcıyı barındıran Steam, PS3’den sonra Xbox 360’a da gelebilir.

Portal 2 ile Playstation 3’lere konuk olan Steam servisinin gideceği platformlar PS3 ile sınırlı değil. Develop’a konuşan Chat Faliszek, “Steam’i belki Xbox 360’da da görebiliriz. Son karar Microsoft’un tabiki. Portal 2 sayesinde şu sıralar iyi bir şeyler oluyor.” açıklamasında bulundu.

Oyunların daha rahat güncellenmesi,free-to play sistemi ve son olarak da çapraz platform özelliğini de oyunlarda yavaş yavaş görmeye başladığımız Steam,oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!