-->
Sony’den Uncharted’a Özel Paket Geldi

Playstation 3’ün önemli serilerinden Uncharted’ın yapım aşamasında olan yeni oyunu Uncharted 3 öncesi Sony, seriyi oynamamış oyunculara yönelik bir paket duyurusunu gerçekleştirdi. Uncharted serisinin ilk ve ikinci oyunu haricinde ikinci oyuna özel içerikler için bir kod ve Uncharted 3: Drake’s Deception için de özel DLC’yi barındıran bu paket,$39.99 fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 6 Eylül’de satışa çıkacak […]

02.09.2011 | mrcappola

Playstation 3’ün önemli serilerinden Uncharted’ın yapım aşamasında olan yeni oyunu Uncharted 3 öncesi Sony, seriyi oynamamış oyunculara yönelik bir paket duyurusunu gerçekleştirdi.

Uncharted serisinin ilk ve ikinci oyunu haricinde ikinci oyuna özel içerikler için bir kod ve Uncharted 3: Drake’s Deception için de özel DLC’yi barındıran bu paket,$39.99 fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 6 Eylül’de satışa çıkacak olan paket, Sony Amerika tarafından duyuruldu.Avrupa’ya gelip gelmeyeceği ise netlik kazanmadı.Paket için yayınlanan reklam görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!