-->
Sledgehammer: “Call of Duty’de Çalışma Fırsatı Kaçmazmış”

Activision Call of Duty’i geliştirmek için 3 stüdyo kullanıyor. Bunlar Treyarch, Infinity Ward ve Sledgehammer Games.Fakat Sledgehammer Games herhangi bir Call of Duty oyunu ile henüz karşımıza çıkmadı. Daha önce 3. kişi bakış açısına sahip bir Call of Duty oyunu geliştirdiği söylenen Sledgehammer’ın projesi Modern Warfare 3’e kurban gitmiş ve bu oyun üzerinde de 6 […]

02.09.2011 | mrcappola

Activision Call of Duty’i geliştirmek için 3 stüdyo kullanıyor. Bunlar Treyarch, Infinity Ward ve Sledgehammer Games.Fakat Sledgehammer Games herhangi bir Call of Duty oyunu ile henüz karşımıza çıkmadı.

Daha önce 3. kişi bakış açısına sahip bir Call of Duty oyunu geliştirdiği söylenen Sledgehammer’ın projesi Modern Warfare 3’e kurban gitmiş ve bu oyun üzerinde de 6 ay çalışıldığını Activision genel müdürü ve stüdyo kurucularından Glen Schofield açıkladı.

Sledgehammer’ın kurucularından Michael Condrey ise ellerinde bu oyunun bir prototipinin olduğunu ve bunun çok zorlayıcı olduğu kadar gerçekten de iyi göründüğünü söyledi. Buna rağmen stüdyodakiler Infinity Ward ile birlikte Modern Warfare 3’te çalışma fırsatını kaçırmak istememiş. Sledgehammer’da daha önce Call of Duty serisinde veya diğer FPS oyunlarında çalışmış çok sayıda kişinin olduğunu da belirten Condrey’e göre bu oyunda çalışma fırsatı kaçmazmış diye düşünüyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!