-->
Renegade Ops’la Gordon Freeman Yeniden Karşımızda!

Yayınlanan incelemeleriyle olumlu sonuçlar toplayan Renegade Ops’un PC sürümünün çıkış tarihi ve PC sürümünün içereceği ekstra DLC de duyuruldu. Steam üzerinden 14 Ekim’de 14.99 dolara satışa sunulacak Renegade Ops’un PC sürümü, Half Life serisinin ana karakteri Gordon Freeman ile birlikte Half Life’da kullandığımız araçlardan Buggy’i içerecek.Gordon Freeman bu kez Half Life serisi ile değil Renegade […]

27.09.2011 | mrcappola

Yayınlanan incelemeleriyle olumlu sonuçlar toplayan Renegade Ops’un PC sürümünün çıkış tarihi ve PC sürümünün içereceği ekstra DLC de duyuruldu.

Steam üzerinden 14 Ekim’de 14.99 dolara satışa sunulacak Renegade Ops’un PC sürümü, Half Life serisinin ana karakteri Gordon Freeman ile birlikte Half Life’da kullandığımız araçlardan Buggy’i içerecek.Gordon Freeman bu kez Half Life serisi ile değil Renegade Ops’la karşımıza çıkacak.

Konu hakkında Sega’dan John Clark, “Half Life serisinin oyunumuzun içinde bir iz bırakması bizim için çok önemli. Gerçekten özel bir seri. Ana karakterinin oyunumuzda bulunacak olmasından dolayı mutluyuz.” açıklamasında bulundu.

Şimdi de DLC’nin yayınlanan tanıtım videosuyla sizleri baş başa bırakıyoruz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Gordon FreemanRenegade Ops-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/renegadeops-gordonfreeman.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!