-->
Rage’in Enfes Co-op Oynanış Videosu

id Software’in sabırsızlıkla beklenen FPS oyunu Rage’in çıkışına az bir süre kaldı ve bu da tanıtımların hızlanacağı anlamına geliyor. Bethesda da bugün Rage’in desteklediği co-op oynanışın nasıl işlendiğini daha iyi anlamamızı sağlayan yeni video yayınlandı. İster split-screen, ister online co-op desteğiyle oyunun senaryosunda ilerleme kaydedebilir veya multiplayer modlarda boy gösterebilirsiniz. Şimdi videoya bakalım:   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/RAGE- Co-Op […]

08.09.2011 | mrcappola

id Software’in sabırsızlıkla beklenen FPS oyunu Rage’in çıkışına az bir süre kaldı ve bu da tanıtımların hızlanacağı anlamına geliyor.

Bethesda da bugün Rage’in desteklediği co-op oynanışın nasıl işlendiğini daha iyi anlamamızı sağlayan yeni video yayınlandı. İster split-screen, ister online co-op desteğiyle oyunun senaryosunda ilerleme kaydedebilir veya multiplayer modlarda boy gösterebilirsiniz.

Şimdi videoya bakalım:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/RAGE- Co-Op Gameplay -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/rage-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!