-->
Playstation Vita’nın Pil Kullanış Süresi

Playstation Vita’yı bekleyen oyuncuların da en çok merak ettiği konulardan birisi de cihazı tam olarak şarj ettikten sonra ne kadar süre kullanabileceleridir.İşte bu soruya Sony’nin basın bülteni yoluyla ayrıntılı bir yanıt geldi. Aşağıdaki bilgilerin ekran parlaklığı normalde, Bluetooth kapalı ve kulaklık kullanırken, cihaza takılı oyununuz network’u kullanmıyorken geçerli olduğunu belirtelim.   Oyun = Ortalama 3 […]

14.09.2011 | mrcappola

Playstation Vita’yı bekleyen oyuncuların da en çok merak ettiği konulardan birisi de cihazı tam olarak şarj ettikten sonra ne kadar süre kullanabileceleridir.İşte bu soruya Sony’nin basın bülteni yoluyla ayrıntılı bir yanıt geldi.

Aşağıdaki bilgilerin ekran parlaklığı normalde, Bluetooth kapalı ve kulaklık kullanırken, cihaza takılı oyununuz network’u kullanmıyorken geçerli olduğunu belirtelim.

 

Oyun = Ortalama 3 ila 5 saat arasında
Video = 5 saat civarında
Müzik = 9 saat civarında (Düşük güç tüketimi modunda)

 

Bu arada DC3.7V 2200mA Lithium-ion pil kullanan Playstation Vita’nın şarjı bittiğinde 2 saat 40 dakikada cihazınızın pilini doldurabileceğiniz de Sony’nin basın bülteninde yer alan bilgiler arasında bulunuyor.



Popüler Haberler


Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 filminde Shadow the Hedgehog karakterini seslendirecek.


11 Bit Studios, merakla beklenen Frostpunk 2’nin beta sürümünü PC kullanıcılarına sunmuş durumda.


Final Fantasy 7 Remake serisinin ikinci oyunu olan Final Fantasy 7 Rebirth, satış rakamlarıyla beklentilerin altında kalıyor.


Nintendo, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek olan Gamescom 2024 fuarına katılmayacağını duyurdu.