-->
PES 2012’nin PS3 Yaması da Yarın!

PES 2012 yarın piyasalarda olacak ve Konami oyunun raflardaki yerini alması ile birlikte bir yamaya kavuşacağımızı da duyurdu. PES 2012’nin bu ilk gün yaması oyunun Playstation 3 sürümüne 3D desteğiyle beraber, bir sosyal ağ sistemi olan ve kullanıcıların sayesinde birbirleri ile veri değişimi yapabildiği “myPES”’in betasına katılma şansı veriyor.Ayrıca Facebook desteğinin de olacağı bu sistemde […]

28.09.2011 | mrcappola

PES 2012 yarın piyasalarda olacak ve Konami oyunun raflardaki yerini alması ile birlikte bir yamaya kavuşacağımızı da duyurdu. PES 2012’nin bu ilk gün yaması oyunun Playstation 3 sürümüne 3D desteğiyle beraber, bir sosyal ağ sistemi olan ve kullanıcıların sayesinde birbirleri ile veri değişimi yapabildiği “myPES”’in betasına katılma şansı veriyor.Ayrıca Facebook desteğinin de olacağı bu sistemde maç sonuçlarımız da yayınlanacak.

Henüz yayın tarihi belli olmayan “myPES”in tam sürümünde ise daha gelişmiş bir istatistik sistemi, achievement’ler ve ayrıca özel veya herkese açık oyun grupları oluşturabileceğiz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!