-->
NBA Jam – On Fire Edition’a Yapımcı Videosu Geldi

Geçtiğimiz yıl NBA Jam ile karşımıza çıkan EA sports bu sefer de yeni oyunu NBA Jam – On Fire Edition ile bizlerle buluşmaya hazırlanıyor. NBA Jam – On Fire Edition için yeni yapımcı videosu geldi.Videoda oyunun içerdiği yenilikler,oyuncuların gerçek hareketlerinin oyuna aktarılışı gibi bilgiler yer alıyor. Tiburon Studios tarafından geliştirilen oyun Xbox Live ve PSN’e […]

01.09.2011 | mrcappola

Geçtiğimiz yıl NBA Jam ile karşımıza çıkan EA sports bu sefer de yeni oyunu NBA Jam – On Fire Edition ile bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

NBA Jam – On Fire Edition için yeni yapımcı videosu geldi.Videoda oyunun içerdiği yenilikler,oyuncuların gerçek hareketlerinin oyuna aktarılışı gibi bilgiler yer alıyor.

Tiburon Studios tarafından geliştirilen oyun Xbox Live ve PSN’e özel olarak bu yılın son aylarında piyasada olması bekleniyor.Ayrıca satış fiyatı ise  Xbox Live için 1200 MS Point’e, PSN için de 14.99 dolar olarak belirtiliyor.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/NBA Jam- On Fire-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/nba_jam-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!