-->
NBA 2K12,Birkaç Yenilik Dışında Geçen Yılla Aynı

Alınan raporlara göre NBA 2K12, birkaç yenilik dışında NBA 2K11 ile aynı olacakmış. NBA lokavtı yüzünden NBA 2K12’de geçen sene gördüğümüz takım kadrolarını göreceğiz. NBA All Star takımlarıyla veya yeni çaylaklarla oynamak istediğinizde oyun size geçen senenin aynısını sunacak. Bir de “legendary” (efsanevi) kategorisindeki takımlar online arenada oynanamayacakmış.Bunun da da oyunculara avantaj sağlamanın önüne geçilmesi […]

18.09.2011 | mrcappola

Alınan raporlara göre NBA 2K12, birkaç yenilik dışında NBA 2K11 ile aynı olacakmış.

NBA lokavtı yüzünden NBA 2K12’de geçen sene gördüğümüz takım kadrolarını göreceğiz. NBA All Star takımlarıyla veya yeni çaylaklarla oynamak istediğinizde oyun size geçen senenin aynısını sunacak.

Bir de “legendary” (efsanevi) kategorisindeki takımlar online arenada oynanamayacakmış.Bunun da da oyunculara avantaj sağlamanın önüne geçilmesi için uygulandığı söyleniyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!