-->
Modern Warfare 3, MW2’den Uzun Olacak

Call of Duty: Modern Warfare 3’ü bekleyen oyuncuların büyük çoğunluğu multiplayer bölümlerini senaryo modundan daha fazla bekliyor.Fakat serinin senaryo modunu da deli gibi bekleyen bir kesim de var tabiki.İşte senaryo modunu bekleyenler için önemli bir açıklama geldi. Oyunu Infinity Ward ile birlikte geliştiren Sledgehammer Games’in Ceo’su Glen Schofield şu açıklamayı yaptı: “Bu gerçekten de oyuncunun […]

14.09.2011 | mrcappola

Call of Duty: Modern Warfare 3’ü bekleyen oyuncuların büyük çoğunluğu multiplayer bölümlerini senaryo modundan daha fazla bekliyor.Fakat serinin senaryo modunu da deli gibi bekleyen bir kesim de var tabiki.İşte senaryo modunu bekleyenler için önemli bir açıklama geldi. Oyunu Infinity Ward ile birlikte geliştiren Sledgehammer Games’in Ceo’su Glen Schofield şu açıklamayı yaptı:

“Bu gerçekten de oyuncunun performansına bağlı. Bana göre -ekibin çoğuna göre- Modern Warfare 2’den uzun olacak”

Sledgehammer Ceo’su net bir açıklama yapmaktan kaçınıyor, ama en az Modern Warfare 2 kadar uzun bir oyunla karşılaşacağımız kesin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!