-->
Metal Gear Solid: Peace Walker HD’de Online Co-op Desteği Olacak

Metal Gear Solid 2, MGS 3, Peace Walker, Metal Gear ve MG2  oyunlarını içeren paket Metal Gear Solid hayranları için alınması gereken bir koleksiyon paketi olarak çıkacak Metal Gear Solid HD Collection‘ın bu yılın Kasım ayında PS3 ve Xbox 360 için satışa sunulması bekleniyor. Ultimate HD Collection paketinde bu oyunlara ek olarak Metal Gear Solid 1 ve MGS 4 oyunları paket fiyatı biraz daha farklı olarak […]

06.09.2011 | mrcappola

Metal Gear Solid 2MGS 3Peace WalkerMetal Gear ve MG2  oyunlarını içeren paket Metal Gear Solid hayranları için alınması gereken bir koleksiyon paketi olarak çıkacak Metal Gear Solid HD Collection‘ın bu yılın Kasım ayında PS3 ve Xbox 360 için satışa sunulması bekleniyor.

Ultimate HD Collection paketinde bu oyunlara ek olarak Metal Gear Solid 1 ve MGS 4 oyunları paket fiyatı biraz daha farklı olarak bulunacak.

HD olarak PS3 ve Xbox 360 ekranlarına geçecek olan Peace Walker’ın online co-op desteğine de sahip olacak olması da gelen önemli haberlerden. MGS serisinin hazırlayıcısı Hideo Kojima, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve yeni hazırlanmakta olan Peace Walker HD Collection’ın PSN ve Xbox Live üzerinden online olarak 4 kişiye kadar co-op oynanabileceğini doğruladı. Üstelik 60 FPS değerinde. 

Yayınladığı resimle serinin yapımcısı Hideo Kojima, Peace Walker’ın dört ayrı monitörde co-op oynanabildiğini gösterdi.




Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!