-->
Max Payne 3’ün Beklenen Çıkış Tarihi Açıklandı!

Rockstar,yaptığı duyuru ile Max Payne 3’ün resmi çıkış tarihini duyurdu. Rockstar patronu Sam House, Max’ın ismini temizleyip kendisine uzun süredir işkence eden şeytanlardan kurtulmaya yönelik yolculuğuna herkesin 2012 Mart’ında ortak olabileceğini söyledi. Max’ın zengin bir sanayiciyi korurken kendisinin ve ailesinin hedef alınmasıyla başlayan hikayeyi konu alan oyunda multiplayer oynanışı da seride ilk kez sunulacak.Çoklu oyuncu […]

08.09.2011 | mrcappola

Rockstar,yaptığı duyuru ile Max Payne 3’ün resmi çıkış tarihini duyurdu. Rockstar patronu Sam House, Max’ın ismini temizleyip kendisine uzun süredir işkence eden şeytanlardan kurtulmaya yönelik yolculuğuna herkesin 2012 Mart’ında ortak olabileceğini söyledi.

Max’ın zengin bir sanayiciyi korurken kendisinin ve ailesinin hedef alınmasıyla başlayan hikayeyi konu alan oyunda multiplayer oynanışı da seride ilk kez sunulacak.Çoklu oyuncu modunda tarifsiz bir deneyim yaşatacak Max Payne 3’de,alışılagelmiş multiplayer modlarının yanı sıra,klan desteği,farklı stratejik silahlar,derin ödül ve seviye atlama sistemi de olacak.

İlk kez 2009 mart ayında duyurulan ve 2009 kış aylarında çıkacağı söylenen oyunun çıkışı o günden itibaren yılan hikayesine dönmüştü.Nihayetinde 2012 Mart çıkışı onaylanan oyun PC,PS3 ve XBOX 360 platformlarında piyasalardaki yerini alacak.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!