-->
Japon Famitsu Dergisi 11 Yeni Playstation Vita Oyunu Duyurdu

Daha önce 9 Playstation Vita oyunu duyuran Japon Famitsu dergisi şimdi de 11 yeni Playstation Vita oyunu duyurdu ve oyunlarla igili bilgiler verdi.   * Ys Celceta: Sea of Trees (Falcom) – Ys IV’ün yeniden yapımı ve Ys VII‘s parti sistemini kullanıyor. Dokunmatik ekran ile bulmacalar çözeceğimiz oyun 2012’de çıkacak. * Lord of the Apocalypse […]

14.09.2011 | mrcappola

Daha önce 9 Playstation Vita oyunu duyuran Japon Famitsu dergisi şimdi de 11 yeni Playstation Vita oyunu duyurdu ve oyunlarla igili bilgiler verdi.
 

* Ys Celceta: Sea of Trees (Falcom) – Ys IV’ün yeniden yapımı ve Ys VII‘s parti sistemini kullanıyor. Dokunmatik ekran ile bulmacalar çözeceğimiz oyun 2012’de çıkacak.

* Lord of the Apocalypse (Square Enix) – Monster Hunter benzeri bir yapıya sahip olan Lord of Arcana’nın devam oyunu. Kendi karakterimizi yaratacağımız oyun 2011’de Japonya’da piyasaya çıkacak. Vita’nın yanı sıra PSP için de hazırlanıyor.

* Legion of Hell / Hell’s Army / Armies of Hell (Square Enix) – Şu an İngilizce adının ne olacağını bilmediğimiz oyun (bkz 3 ad kullanılmış) 4 kişilik Monster Hunter benzeri bir yapım ve Entersphere tarafından geliştiriliyor. Oyuncuların 100 goblini yönetip cehennemde bir savaş yaptığı söyleniyor.

Diğer oyun isimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.Şunu da belirtmiş olalım,Playstation Vita için çıkacak olan Ninja Gaiden Sigma’nın PS3’teki sürümün geliştirilmiş hali olacak.Ultimate Marvel vs Capcom ise 60 fps hızında çalışacak ve cihazın Near adlı özelliğinden de yararlanacak.

 

* Ninja Gaiden Sigma (Tecmo Koei)
* Katamari (Namco Bandai)
* Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (Capcom) – çıkış oyunu
* STG (working title) (Cave)
* DX White Lights (Cave)
* DJ Max Technika (Pentavision) – İlkbahar 2012.
* Three Browser Kingdoms
* Nikoli Sudoku



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!