-->
I Am Alive’ın Çıkış Tarihi+Yeni Video+PC’de Olmayabilir

I Am Alive ile ilgili birden çok haberimiz var.İlk haber Ubisoft, I Am Alive’ın yalnızca dijital platformlarda boy göstereceğini ve oyunun Xbox Live Arcade ve Playstation Network için bu kış piyasalarda olacağını duyurdu.İlk defa 2008 yılındaki E3’te duyurulan oyun geçtiğimiz hafta da ESRB tarafından tekrar derecelendirilmişti. İkinci haber de I Am Alive’ın bugün yeni videosu […]

30.09.2011 | mrcappola

I Am Alive ile ilgili birden çok haberimiz var.İlk haber Ubisoft, I Am Alive’ın yalnızca dijital platformlarda boy göstereceğini ve oyunun Xbox Live Arcade ve Playstation Network için bu kış piyasalarda olacağını duyurdu.İlk defa 2008 yılındaki E3’te duyurulan oyun geçtiğimiz hafta da ESRB tarafından tekrar derecelendirilmişti.

İkinci haber de I Am Alive’ın bugün yeni videosu yayınlandı. Yayınlanan video, “Comeback Trailer” adını taşıyor.Videoda genel olarak oyun içi görseller yer alıyor.

Üçüncü haber olarak ta I Am Alive’ın PC sürümünde bazı terslikler olduğu haberleri yayıldı. Ubisoft tarih duyuru yazısında “PC” kelimesini bile kullanmazken,yine videonun en sonunda hakları kullanılan markaların logoları arasında PC logosu kullanılmamış.

Konu ile alakalı Ubisoft’un resmi bir açıklaması bulunmazken,oyun E3 2008’de PC,PS3 ve Xbox 360 için duyurulmuştu.Yakında konu ile ilgili bir açıklama gelecektir ve açıklığa kavuşacaktır.Şimdi gelelim videoya:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/I Am Alive – Comeback Trailer -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/I-Am-Alive-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!