-->
Halo’nun En Popüler Aracı Warthog Forza 4’e Geliyor

Halo evreninin en popüler araçlarından biri olan M12 Force Application Vehicle’ı (Diğer adıyla Warthog) Ekim ayında piyasalarda yerini alacak Forza Motorsports 4’de karşımıza çıkacak. Warthog, Forza 4’ün Auto Vista modunda incelenebilir olarak bulunacak ve malesef kullanılamayacak. Forza 4 için yayınlanan yeni videoda aynı anda Xbox 360’a özel hazırlanan Forza ve Halo’nun reklamı yapılmış.Araçla ilgili detaylarında […]

01.09.2011 | mrcappola

Halo evreninin en popüler araçlarından biri olan M12 Force Application Vehicle’ı (Diğer adıyla Warthog) Ekim ayında piyasalarda yerini alacak Forza Motorsports 4’de karşımıza çıkacak. Warthog, Forza 4’ün Auto Vista modunda incelenebilir olarak bulunacak ve malesef kullanılamayacak.

Forza 4 için yayınlanan yeni videoda aynı anda Xbox 360’a özel hazırlanan Forza ve Halo’nun reklamı yapılmış.Araçla ilgili detaylarında yer aldığı videoyu en ünlü otomobil hayranlarından Jeremy Clarkson’un seslendirmiş.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Forza Motorsport 4 -warthog-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/ForzaMotorsport4.png ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!