-->
GTA IV’e “RAGE” Grafik Modu

Grand Theft Auto IV için şimdiye kadar çok sayıda mod yayınlandı. Görsel gelişim sunan ve oyuncuları GTA IV’ün dünyasına tekrar döndüren bu modlara Türk mod yapımcılarından “RAGE” (Realistic Atmosphere & Graphic Enhancements) adlı yeni bir grafik modu geldi. 7 kişilik ekip tarafından geliştirilen bu modda  yeni yollar, tabelalar, silahlar ve araçların yanı sıra yepyeni grafik […]

19.09.2011 | mrcappola

Grand Theft Auto IV için şimdiye kadar çok sayıda mod yayınlandı. Görsel gelişim sunan ve oyuncuları GTA IV’ün dünyasına tekrar döndüren bu modlara Türk mod yapımcılarından “RAGE” (Realistic Atmosphere & Graphic Enhancements) adlı yeni bir grafik modu geldi.

7 kişilik ekip tarafından geliştirilen bu modda  yeni yollar, tabelalar, silahlar ve araçların yanı sıra yepyeni grafik efektleri de sunan “RAGE” GTA IV’ü tekrar oynatacak ve bambaşka bir atmosferi yaşatacak.

GTA IV: Rage Edition ile ilgili ayrıntılı buradan ulaşabilirsiniz ve Rage’in tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Grand Theft Auto IV – RAGE-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/gtaIV.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!