-->
Final Fight: Double Impact,Xbox Live Arcade’de İndirimde!

Capcom’un klasiklerinden Final Fight’ı sevmeyen yoktur. İçinde Final Fight ve Magic Sword’u barındıran Final Fight: Double Impact şu an Xbox Live Arcade’de %50 indirimli olarak satılıyor. Normalde 800 puan olan oyunun bu haftaya özel fiyatı 400 puan. Final Fight‘ta Cody, Guy ve Haggar’ı kontrol ederek Metro City’de 6 bölüm boyunca ilerliyoruz., Magic Sword‘da ise The Brave One’ı kontrol […]

14.09.2011 | mrcappola

Capcom’un klasiklerinden Final Fight’ı sevmeyen yoktur. İçinde Final Fight ve Magic Sword’u barındıran Final Fight: Double Impact şu an Xbox Live Arcade’de %50 indirimli olarak satılıyor. Normalde 800 puan olan oyunun bu haftaya özel fiyatı 400 puan.

Final Fight‘ta Cody, Guy ve Haggar’ı kontrol ederek Metro City’de 6 bölüm boyunca ilerliyoruz., Magic Sword‘da ise The Brave One’ı kontrol edip Drokmar’a karşı mücadele ediyoruz.İki başarılı oyunun bir arada olduğu paketi almak için indirim fırsatını kaçırmayın.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!