-->
FIFA 12’den Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

FIFA 12’nin tam sürümünün çıkmasına,demosunun da yayınlanmasına saatler kaldı.Şimdi de FIFA 12 için yeni ekran görüntüleri geldi. Serinin takipçilerinin bildiği gibi artık online modlardaki Head to Head maçlarda lig sistemi getiriliyor. Yani maç kazandıkça puan topluyor ve bir üst lige katılma şansını yakalıyorsunuz. Aynı şekilde lig sonuncuları da bir alt lige düşürülüyor. Tüm modlardan alacağınız […]

13.09.2011 | mrcappola

FIFA 12’nin tam sürümünün çıkmasına,demosunun da yayınlanmasına saatler kaldı.Şimdi de FIFA 12 için yeni ekran görüntüleri geldi.

Serinin takipçilerinin bildiği gibi artık online modlardaki Head to Head maçlarda lig sistemi getiriliyor. Yani maç kazandıkça puan topluyor ve bir üst lige katılma şansını yakalıyorsunuz. Aynı şekilde lig sonuncuları da bir alt lige düşürülüyor. Tüm modlardan alacağınız deneyim puanlarının seviyenizi belirleyeceği oyunun bu görüntülerinde ayrıca eleme kısımlarına da yer verilmiş.

Yayınlanan bu yeni görüntülerinde oyun içi sahnelerden başka, oyunun yeniliklerine de yer verildiği ayrıca deneyim ve kupa sisteminin de olduğu ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz