-->
Eminem’in Eşliğinde NBA 2K12 Greatest Mod Videosu

2K Sports’tan, NBA 2K12’nin Greatest moduyla ilgili yeni video geldi.Greatest modda 15 tarihi NBA takımı ve bunların efsanevi oyuncularını kontrol edeceğiz.Bu muhteşem oyun moduyla ilgili en özel anların hazırlandığı videoda arka plan parçası olarak da Eminem’in özel parçası tercih edilmiş. Michael Jordan başta olmak üzere NBA idolleri Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, ve Julius […]

08.09.2011 | mrcappola

2K Sports’tan, NBA 2K12’nin Greatest moduyla ilgili yeni video geldi.Greatest modda 15 tarihi NBA takımı ve bunların efsanevi oyuncularını kontrol edeceğiz.Bu muhteşem oyun moduyla ilgili en özel anların hazırlandığı videoda arka plan parçası olarak da Eminem’in özel parçası tercih edilmiş.

Michael Jordan başta olmak üzere NBA idolleri Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, ve Julius “Dr. J” Erving gibi efsaneler kontrolümüzde olacak.

Aşağıdan şahane videoya sizde göz atın:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/NBA 2K12 -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/NBA-2K12-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.