-->
EA: PS4’ün Şimdilik Gereksiz Olduğu Düşüncesinde

Oyun dünyasının en yetkili isimlerinden biri olan Electronic Arts yöneticisi Frank Gibeau, piyasanın şu anki durumunda olası bir PlayStation 4 veya Xbox 720‘nin gereksiz olacağını öne sürdü.Oyunseverlerin şu anda mevcut olan konsollarla mutlu olduklarını dile getiren Gibeau, işlemci ve ekran kartında yapılacak geliştirmelerin dışında “yeni nesil” bir konsolun mevcut cihazlara ne katacağını görmekte zorlanıldığını belirtti. […]

01.09.2011 | mrcappola

Oyun dünyasının en yetkili isimlerinden biri olan Electronic Arts yöneticisi Frank Gibeau, piyasanın şu anki durumunda olası bir PlayStation 4 veya Xbox 720‘nin gereksiz olacağını öne sürdü.Oyunseverlerin şu anda mevcut olan konsollarla mutlu olduklarını dile getiren Gibeau, işlemci ve ekran kartında yapılacak geliştirmelerin dışında “yeni nesil” bir konsolun mevcut cihazlara ne katacağını görmekte zorlanıldığını belirtti.
“PS4’ün ne yenilik getireceğini kestiremiyorum. Ekran çözünürlükleri zaten 1080p ve internet bağlantısı her iki konsolda da mevcut. Konsolu biraz daha hızlandırıp, daha fazla poligon eklemek için tüm bu yatırıma değer mi?”sözleriyle düşüncesini dile getiren Gibeau konsollarda yapılan büyük değişikliklerin geride kaldığını iddia edip, mevcut neslin zamana çok daha dayanlıklı olduğunu, üstelik online özellikler sayesinde hitap ettikleri kitleyle PSX ve PS2 döneminden çok daha fazla etkileşime girebildiklerini söyledi.

Oyunların günümüzde daha çabuk gelişim gösterirkenkonsol donanımları şimdi olmasada yakın gelecekte bu hıza ayak uyduramayabilir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!