-->
DICE’ın, Battlefield 3 İçin Önerdiği Ekran Kartı

Battlefield 3’ün betası için önerilen sistem gereksinimlerini daha önce yayınlamıştık ve sizde bununla ilgili sıkıntı yaşayanlardansanız bir de bu habere göz atın. DICE’tan renderleme mühendisi Johan Andersson, NVIDIA’nın son yayınladığı sürücüler sayesinde bu marka ekran kartlarının performanslarının %38 oranında arttığını kaydetmiş ve Battlefield 3 için Nvidia marka ekran kartlarını önermiş.Performans artışını sağlamak içinde Battlefield 3 […]

26.09.2011 | mrcappola

Battlefield 3’ün betası için önerilen sistem gereksinimlerini daha önce yayınlamıştık ve sizde bununla ilgili sıkıntı yaşayanlardansanız bir de bu habere göz atın.

DICE’tan renderleme mühendisi Johan Andersson, NVIDIA’nın son yayınladığı sürücüler sayesinde bu marka ekran kartlarının performanslarının %38 oranında arttığını kaydetmiş ve Battlefield 3 için Nvidia marka ekran kartlarını önermiş.Performans artışını sağlamak içinde Battlefield 3 için özel olarak sunulan NVIDIA 285.38 beta sürücülerini indirmeniz yeterli olacak.

285.38 sürücülerinin yaptıkları aşağıdaki maddeler ile sıralanıyor:

– Battlefield 3’te %38 performans artışı
– Battlefield 3’te genel olarak denge ve görüntü kalitesinde artış
– RAGE’de performans ve uyumluluk artışı
– Battlefield 3, Dead Island, Diablo III, Dragon Age 2, Need for Speed: The Run, ve Saints Row: The Third için SLI profilleri güncellendi.

Sürücüleri buradan indirebilirsiniz.

Windows 7 / Vista x32 

Windows 7 / Vista x64 

Windows XP x32

Windows XP x64



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!