-->
Deus Ex: Human Revolution Şifresinin Sırrı Ne?

Geçen haftalarda oyunseverlerle buluşan Deus Ex: Human Revolution için oyuncuların karşısına gelen bir uyarıda yeni bir mesajın geleceği duyurulmuştu. Mesaj geldi fakat gelen mesajda tuhaf harf ve simgelerden oluşmuş bir kod ile karşılaşıldı. GPS ile Uluru denen bir bölgeye işaret eden kodlar için internette yapılan varsayımlar kodların yeni gelecek DLC’ye yoruluyor.Hatta DLC’nin Human Revolution ile bağlantılı olmayacağına, JC […]

01.09.2011 | mrcappola

Geçen haftalarda oyunseverlerle buluşan Deus Ex: Human Revolution için oyuncuların karşısına gelen bir uyarıda yeni bir mesajın geleceği duyurulmuştu.

Mesaj geldi fakat gelen mesajda tuhaf harf ve simgelerden oluşmuş bir kod ile karşılaşıldı. GPS ile Uluru denen bir bölgeye işaret eden kodlar için internette yapılan varsayımlar kodların yeni gelecek DLC’ye yoruluyor.Hatta DLC’nin Human Revolution ile bağlantılı olmayacağına, JC Denton ile ilgili olabileceğine dair söylentiler dolaşıyor.Bakalım kısa süre sonra açıklanacağı umulan bu kodların neye işaret olduğunu anlayacağız.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!