-->
Dead Island’dan Seksi Zombilerin Ekran Görüntüleri

Kısaca oyundan bahsedecek olursak,eğlenceli bir gecenin ardından esrarengiz bir şekilde zombilerin istilasına uğrayan Papua Yeni Gine sahillerindeki bir grup turist ve yerliyle yaşam mücadelesi vereceğimiz oyun,sanbox tarzı özgür oynayışın yanı sıra RPG tarzı görev sistemi,tecrübe puanı kazanma,seviye atlama,karakter geliştirme ve araç kullanma gibi özelliklere sahip. Techland tarafından geliştirilen Dead Island 9 Eylül’de PC,Xbox 360 ve […]

05.09.2011 | ulasufuk

Kısaca oyundan bahsedecek olursak,eğlenceli bir gecenin ardından esrarengiz bir şekilde zombilerin istilasına uğrayan Papua Yeni Gine sahillerindeki bir grup turist ve yerliyle yaşam mücadelesi vereceğimiz oyun,sanbox tarzı özgür oynayışın yanı sıra RPG tarzı görev sistemi,tecrübe puanı kazanma,seviye atlama,karakter geliştirme ve araç kullanma gibi özelliklere sahip.

Techland tarafından geliştirilen Dead Island 9 Eylül’de PC,Xbox 360 ve PS3 platformları için satışa sunulacak.

Dead Island’ın en seksi zombilerinin özel ekran görüntülerini yayınlandı.Güneşin ve denizin tadını çıkaran zombilerin ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!