-->
Crytek’ten Crysis Karşılaştırmalarına Düzenleme Görüntüleri

Crytek’in ünlü FPS serisinin ilk oyunu, bu hafta içinde konsollara da duyurulmuştu. Crysis’in konsol sürümü için yayınlanan ilk video, internet sitelerinde bazı karşılaştırmalara ev sahipliği yapmıştı. Yapılan karşılaştırmalarda ise konsol sürümündeki detaysızlık gözlere çarpıyordu. Bu durumdan rahatsız olan Crytek, oyunun geliştirme sürümünden, karşılaştırılan sahnelere ait bazı görüntüler yayınladı. Ayrıca yetkili, yayınlanan videonun oyunu geliştirmeye başladıkları ilk sürüme ait olduğunu, karışıklığı gidermek için böyle […]

14.09.2011 | mrcappola

Crytek’in ünlü FPS serisinin ilk oyunu, bu hafta içinde konsollara da duyurulmuştu. Crysis’in konsol sürümü için yayınlanan ilk video, internet sitelerinde bazı karşılaştırmalara ev sahipliği yapmıştı. Yapılan karşılaştırmalarda ise konsol sürümündeki detaysızlık gözlere çarpıyordu.

Bu durumdan rahatsız olan Crytek, oyunun geliştirme sürümünden, karşılaştırılan sahnelere ait bazı görüntüler yayınladı. Ayrıca yetkili, yayınlanan videonun oyunu geliştirmeye başladıkları ilk sürüme ait olduğunu, karışıklığı gidermek için böyle birşey yapmak zorunda kaldığını da, resmi Crysis forumlarında dile getirmiş.

 
Üsttekiler karşılaştırmada kullanılan görüntüler, alttakiler ise Crytek tarafından yayınlanan görüntüler;

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!