-->
Crysis Remastered’ın Yeni Görüntüleri

4 Ekim’de Playstation Network ve Xbox Live üzerinden konsollar için satışa çıkacak olan Crysis’e ait yeni görüntüler yayınlandı. CryEngine 3 kullanılarak konsollar için geliştirilen Crysis Remastered, Crysis 2’nin Nanosuit kontrollerini de kullanacak ve oyun Xbox 360’ta stereoscopic 3D desteği de sunacak. İşte Crytek’in PC’de büyük hayran kitlesi toplayan oyununun konsol sürümü olan Crysis Remastered görselleri: […]

24.09.2011 | mrcappola

4 Ekim’de Playstation Network ve Xbox Live üzerinden konsollar için satışa çıkacak olan Crysis’e ait yeni görüntüler yayınlandı.

CryEngine 3 kullanılarak konsollar için geliştirilen Crysis Remastered, Crysis 2’nin Nanosuit kontrollerini de kullanacak ve oyun Xbox 360’ta stereoscopic 3D desteği de sunacak.

İşte Crytek’in PC’de büyük hayran kitlesi toplayan oyununun konsol sürümü olan Crysis Remastered görselleri:

 



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!