-->
Bravely Default: Flying Fairy’in İlk Videosu Yayınlandı

TGS fuarının başlamasıyla japon bazlı oyunların yeni duyurularıyla karşılaştık.Bu oyunlardan birisi de Square Enix’in Nintendo 3DS için geliştirdiği Bravely Default: Flying Fairy. Oyunun yayınlanan ilk videosunda atmosfer oldukça başarılı. Nintendo 3DS’in kamera ve Argument Reailty gibi has özelliklerinden de faydalanan,orjinal ve özlenen JRPG dinamiklerine sahip olduğu belirtilen oyunun 2012 yılında çıkacak. Bravely Default: Flying Fairy’nin ilk […]

16.09.2011 | mrcappola

TGS fuarının başlamasıyla japon bazlı oyunların yeni duyurularıyla karşılaştık.Bu oyunlardan birisi de Square Enix’in Nintendo 3DS için geliştirdiği Bravely Default: Flying Fairy.

Oyunun yayınlanan ilk videosunda atmosfer oldukça başarılı. Nintendo 3DS’in kamera ve Argument Reailty gibi has özelliklerinden de faydalanan,orjinal ve özlenen JRPG dinamiklerine sahip olduğu belirtilen oyunun 2012 yılında çıkacak.

Bravely Default: Flying Fairy’nin ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Bravely Default- Flying Fairy-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Bravely-Default-flying-fairy.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.