-->
Black Ops ve Harita Paketleri Satış Rekoru Kırıyor

Satış rekorları kıran seri Call of Duty’nin son çıkan oyunu Black Ops da, seriye uygun olarak satışa doymuyor. Call of Duty: Black Ops ve çıkan harita paketlerinin satışlarındaki son durum da beklenenin bir hayli üstünde. Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops sadece PS3 ve X360’da 23 milyondan fazla satış yaptı. Daha önce bu […]

02.09.2011 | mrcappola

Satış rekorları kıran seri Call of Duty’nin son çıkan oyunu Black Ops da, seriye uygun olarak satışa doymuyor. Call of Duty: Black Ops ve çıkan harita paketlerinin satışlarındaki son durum da beklenenin bir hayli üstünde.

Yapılan açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops sadece PS3 ve X360’da 23 milyondan fazla satış yaptı. Daha önce bu sayı tüm platformlar dahil olarak 25 milyon olarak açıklanmıştı.

Orjinal oyun dışında indirilebilir içeriklerinde bir hayli faydasını gören Activision yaptığı açıklamada Call of Duty: Black Ops’un harita paketlerinin, 18 milyondan fazla satış yaptığını belirtti. Black Ops’ın son harita paketi Rezurrection, 23 Ağustos’da çıkmıştı. Anlaşılan kullanıcılar da, Activision da, endüstriyi etkisi altına alan DLC sisteminden memnun gözüküyor…



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!