-->
Battlefield 3’ün Yayınlanan Son Guillotine Videosu

Battlefield 3’ten etkileyici videolar gelmeye devam ediyor. Daha önce yayınlanan kısa gece oynanış videosu şimdi genişletişmiş bir şekilde sunuldu.Battlefield 3’ün tek kişilik görevi olan “Operation Guillotine” üzerinden hazırlanan bu video oyunun Xbox 360 sürümünden alınmış. 28 Ekim’de PS3,Xbox 360,PC platformlarında piyasalarda olacak oyunun son derece iyi grafik ve görünümlü yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.   [flowplayer […]

17.09.2011 | mrcappola

Battlefield 3’ten etkileyici videolar gelmeye devam ediyor. Daha önce yayınlanan kısa gece oynanış videosu şimdi genişletişmiş bir şekilde sunuldu.Battlefield 3’ün tek kişilik görevi olan “Operation Guillotine” üzerinden hazırlanan bu video oyunun Xbox 360 sürümünden alınmış.

28 Ekim’de PS3,Xbox 360,PC platformlarında piyasalarda olacak oyunun son derece iyi grafik ve görünümlü yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/Battlefield 3 –  Guillotine-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/battlefield-3-guillotine-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.