-->
Battlefield 3’ün Xbox 360 Disk İçeriği

İki disk olarak satışa sunulacak Battlefield 3’ün Xbox 360 versiyonu için EA,disklerin içinde nelerin bulunduğunu açıkladı. İlk diskin içerisinde multiplayer, co-op bölümleri ve HD için yüklenecek içerikler bulunuyor. İkinci diskte ise tek kişilik senaryo bölümleri bulunuyor. Ayrıca, Battlefield 3 için, ön sipariş verenlere ücretsiz olarak sunulacak Back to Karkand paketinden başka DLC’lerin çıkacağı da duyuruldu. […]

14.09.2011 | mrcappola

İki disk olarak satışa sunulacak Battlefield 3’ün Xbox 360 versiyonu için EA,disklerin içinde nelerin bulunduğunu açıkladı. İlk diskin içerisinde multiplayer, co-op bölümleri ve HD için yüklenecek içerikler bulunuyor. İkinci diskte ise tek kişilik senaryo bölümleri bulunuyor.

Ayrıca, Battlefield 3 için, ön sipariş verenlere ücretsiz olarak sunulacak Back to Karkand paketinden başka DLC’lerin çıkacağı da duyuruldu. Oyunun çıkışından hemen sonra çıkacak bu DLC paketi belli bir ücret karşılığında sunulacak.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.