-->
Battlefield 3’ün PC Betasından ‘Caspian Border’ Haritasının Oynanış Videosu

Bildiğiniz üzere Battlefield 3 betası herkese açıldı. PC için en son dün kapalı beta olarak devam eden oyunda oyunseverler Operation Metro haritasının yanısıra ‘Caspian Border’ haritasını da oynama şansı buluyordu. Caspian Border’ın PC’de nasıl olduğunu görmek istiyorsanız haritayla ilgili Youtube’da harika bir oynanış videosu yayınlandı.PC’nin sistem özellikleri şöyle: İşlemci: i7 950, RAM: 12GB RAM, Ekran […]

30.09.2011 | mrcappola

Bildiğiniz üzere Battlefield 3 betası herkese açıldı. PC için en son dün kapalı beta olarak devam eden oyunda oyunseverler Operation Metro haritasının yanısıra ‘Caspian Border’ haritasını da oynama şansı buluyordu.

Caspian Border’ın PC’de nasıl olduğunu görmek istiyorsanız haritayla ilgili Youtube’da harika bir oynanış videosu yayınlandı.PC’nin sistem özellikleri şöyle: İşlemci: i7 950, RAM: 12GB RAM, Ekran kartı: SLI GTX 470s.

Şimdi de video:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!