-->
Battlefield 3’ün Konsollar ve PC İçin Betası Başladı

Geçtiğimiz saatlerde Battlefield 3’ün halka açık betası konsollarda indirmeye sunuldu ve oyuncular test etmeye başladı. Yaklaşık üç saat önce ise oyunun PC versiyonu Origin üzerinden indirmeye açıldı. Battlefield 3’ün PC betasına katılmak için öncelikle bir Origin hesabına sahip olmalısınız.Ardından,yaklaşık 40 MB’lık Origin yazılımını indirdikten sonra hesabınızı oluşturduktan sonra giriş yaparak,ana sayfadaki Battlefield 3 beta linkinden […]

29.09.2011 | mrcappola

Geçtiğimiz saatlerde Battlefield 3’ün halka açık betası konsollarda indirmeye sunuldu ve oyuncular test etmeye başladı. Yaklaşık üç saat önce ise oyunun PC versiyonu Origin üzerinden indirmeye açıldı.

Battlefield 3’ün PC betasına katılmak için öncelikle bir Origin hesabına sahip olmalısınız.Ardından,yaklaşık 40 MB’lık Origin yazılımını indirdikten sonra hesabınızı oluşturduktan sonra giriş yaparak,ana sayfadaki Battlefield 3 beta linkinden oyunu My Games’e ekleyip indirme işlemini başlatabilirsiniz ve yaklaşık 4 GB’lık indirme işleminden sonra oyun sizlerle.

Betada tek bir harita var; Paris Métro, ve tek bir oyun modu; Rush iyi eğlenceler!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!