-->
Battlefield 3’ün Betası Yarın Duyuruluyor

DICE’in Eylül ayında duyuracağız dediği betadan resmi bir açıklama hala gelmedi.Fakat bugün,Battlefield serisine ait Facebook ve Twitter gibi paylaşım sayfalarından bazı haberler var. İlk olarak Battlefield serisinin resmi İtalya Facebook sayfasında, “Yarın hepinizin çok uzun süredir beklediği bir şeyden haberler gelecek.” yazısı paylaşıldı. Ardından Battlefield 3’ün topluluk yöneticisi Daniel “zh1nt0” Matros Twitter üzerinden, “Bu hafta […]

20.09.2011 | ulasufuk

DICE’in Eylül ayında duyuracağız dediği betadan resmi bir açıklama hala gelmedi.Fakat bugün,Battlefield serisine ait Facebook ve Twitter gibi paylaşım sayfalarından bazı haberler var.

İlk olarak Battlefield serisinin resmi İtalya Facebook sayfasında, “Yarın hepinizin çok uzun süredir beklediği bir şeyden haberler gelecek.” yazısı paylaşıldı. Ardından Battlefield 3’ün topluluk yöneticisi Daniel “zh1nt0” Matros Twitter üzerinden, “Bu hafta Battlefield için önemli olacak.” yazdı. Ardından ise yine DICE görevlisi David Goldfarb, “Bu hafta iyi olacak.” Tweet’ini paylaştı.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.