-->
Battlefield 3 ‘de Bir Sınıfı Bitirmenin Süresi 100 saat

Battlefield serisinin son oyunlarından alışık olduğumuz silah, ekipman vb. şeyleri kazanarak açma sistemi hepimizin bildiği gibi Battlefield 3 için de geçerli olacak.Diğer oyunlardan farkı ise bu açma sürelerinin uzun sürecek olması. Oyunun yapımcılarından Alan Kertz, Twitter üzerinden sorulan bir soruyu bir sınıfı tamamen açmak 100 saat sürecek şeklinde yanıtladı.Sebebi olaraksa her silahla ayrı ayrı savaşmanız […]

05.09.2011 | ulasufuk

Battlefield serisinin son oyunlarından alışık olduğumuz silah, ekipman vb. şeyleri kazanarak açma sistemi hepimizin bildiği gibi Battlefield 3 için de geçerli olacak.Diğer oyunlardan farkı ise bu açma sürelerinin uzun sürecek olması.

Oyunun yapımcılarından Alan Kertz, Twitter üzerinden sorulan bir soruyu bir sınıfı tamamen açmak 100 saat sürecek şeklinde yanıtladı.Sebebi olaraksa her silahla ayrı ayrı savaşmanız gerekecek,yani X silahında açtığınız Y ekipmanını,Z silahında açmak için yine vakit geçirmek zorunda kalacaksınız şeklinde yorumladı.Yani aynı ekipmanı birden fazla kez açacağız.



Popüler Haberler


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!