-->
‘Artillery’ Battlefield 3 İle Geri Dönüyor!

Battlefield serisinde en son Battlefield 2142’de görülen ‘Artillery’ (Topçu) saldırıları Battlefield 3 ile geri dönüyor. DICE’tan Karl-Magnus Troedsson’un verdiği bilgilere göre,Battlefield 2142’de ‘Artillery’ (Topçu) saldırılarını yalnızca ‘Commander’ sınıfı bu saldırıyı gerçekleştirebiliyordu. Battlefield 3’te ‘Commander’ olmamasına rağmen DICE çoğu Commander özelliğini normal askerlerin sırtına yüklüyor.Artık UAV’ı (İnsansız hava aracı) tüm sınıflar kullanabilecek ve Engineer sınıfı için […]

27.09.2011 | mrcappola

Battlefield serisinde en son Battlefield 2142’de görülen ‘Artillery’ (Topçu) saldırıları Battlefield 3 ile geri dönüyor.

DICE’tan Karl-Magnus Troedsson’un verdiği bilgilere göre,Battlefield 2142’de ‘Artillery’ (Topçu) saldırılarını yalnızca ‘Commander’ sınıfı bu saldırıyı gerçekleştirebiliyordu. Battlefield 3’te ‘Commander’ olmamasına rağmen DICE çoğu Commander özelliğini normal askerlerin sırtına yüklüyor.Artık UAV’ı (İnsansız hava aracı) tüm sınıflar kullanabilecek ve Engineer sınıfı için açılabilir bir UAV bulunacak. Artillery saldırılarını ise yalnızca squad lideri gerçekleştirebilecek.Ayrıca mortar saldırıları da Enginner sınıfına özgü olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!