-->
ARMA II’nin Project Reality Mod Videosu Yayınlandı

Project Reality isimli mod yapımcıları,ARMA II için daha gerçekçi savaş simülasyonu hazırladı. Project Reality: ARMA 2 v0.1 için ilk beta oyuncuların beğenisine sunulurken, bu modda yenilenen araçlar,eşyalar,sesler ve dikiz aynası gibi yenilikler var. Project Reality modunu oynayabilmek için ARMA II: Combined Operations’ın yüklü olması ve Operation Arrowhead sürümünüzün 1.59 olması gerekiyor.Ayrıca modun geliştirilmesi için sizde katkıda bulunmak […]

04.09.2011 | mrcappola

Project Reality isimli mod yapımcıları,ARMA II için daha gerçekçi savaş simülasyonu hazırladı.

Project Reality: ARMA 2 v0.1 için ilk beta oyuncuların beğenisine sunulurken, bu modda yenilenen araçlar,eşyalar,sesler ve dikiz aynası gibi yenilikler var.

Project Reality modunu oynayabilmek için ARMA II: Combined Operations’ın yüklü olması ve Operation Arrowhead sürümünüzün 1.59 olması gerekiyor.Ayrıca modun geliştirilmesi için sizde katkıda bulunmak istiyorsanız betaya dahil olup fikirlerinizi yapımcılara iletebilirsiniz.

Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/ARMA 2Project RealityMod v0.1 BETA-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/arma2-video.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!