-->
Anno 2070 İçin Yeni Tanıtım Videosu Geldi

Ubisoft, Anno 2070 için oynanışı ikiye ayıran farklı gruplara ve enerji elde etmede kullanılan yollara yer veren yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Anno serisinin bu oyununda Ubisoft bizi geleceğe ta..2070 yılına götürecek. Anno 2070’te Eco ve Tycoon olmak üzere iki farklı grup bulunuyor. Eco sürekliliği ve Tycoon da yeterliliği baz alıyor. Yeni Eco doğal yöntemler […]

26.09.2011 | mrcappola

Ubisoft, Anno 2070 için oynanışı ikiye ayıran farklı gruplara ve enerji elde etmede kullanılan yollara yer veren yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

Anno serisinin bu oyununda Ubisoft bizi geleceğe ta..2070 yılına götürecek. Anno 2070’te Eco ve Tycoon olmak üzere iki farklı grup bulunuyor. Eco sürekliliği ve Tycoon da yeterliliği baz alıyor. Yeni Eco doğal yöntemler kullanarak çevreci davranırken, Tycoon nükleer eneji bazlı tesisler kurarak daha fazla etkinliği hedefliyor. Eco’lar yel değirmeni gibi yöntemlerle yeşil enerji üreterek çevreye zarar vermiyor ve kirlilikle uğraşmak zorunda kalmıyor fakat daha fazla alana ve zamana ihtiyaç duyuyor.İster Tycoon’u,isterseniz de Eco’yu seçersiniz tamamen size kalmış.

Bu videoyla da oyunla ilgili daha fazla fikir sahibi olacaksınız.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/ANNO 2070 – video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/09/ANNO-2070.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.