-->
AC: Revelations’ın Betasını Herkes Oynayacak

Daha önce sadece PSN Plus ve bazı şanslı UPlay üyelerinin ulaşabileceği söylenen Assassin’s Creed: Revelation’ın betası bütün Playstation Network kullanıcılarına açılıyor. Ubisoft’un açıklamasına göre 8-11 Eylül tarihleri arasındaki beta bütün PSN kullanıcılarına açık olacak, fakat sınırlı sayıda oyuncu betayı indirebilecek.Yani elinizi çabık tutmalısınız. Knight’s Hospital, Antioch ve Constantinople adlı 3 haritanın bulunduğu oyunda Wanted, Manhunt, […]

08.09.2011 | mrcappola

Daha önce sadece PSN Plus ve bazı şanslı UPlay üyelerinin ulaşabileceği söylenen Assassin’s Creed: Revelation’ın betası bütün Playstation Network kullanıcılarına açılıyor.

Ubisoft’un açıklamasına göre 8-11 Eylül tarihleri arasındaki beta bütün PSN kullanıcılarına açık olacak, fakat sınırlı sayıda oyuncu betayı indirebilecek.Yani elinizi çabık tutmalısınız.

Knight’s Hospital, Antioch ve Constantinople adlı 3 haritanın bulunduğu oyunda Wanted, Manhunt, Deathmatch ve Artifact Assault adlı oyun modları bulunuyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!