-->
Ve Counter Strike: Global Offensive İlk Detaylar

Daha yeni Counter Strike oyunu geliyor mu ne söylentileri dillere yeni düşmüşken Valve beklenen özlenen açıklamayı Steam’e yaptı. Counter-Strike: Global Offensive 2012’nin ilk çeyreğinde Pc, Mac, Ps3 ve Xbox 360 için geliyor. Alınan ilk bilgilere göre Oyunda yeni silahlar , yeni karakterler ve yeni haritaların yanı sıra de_dust gibi çok beğenilen eski haritalar da olacak. […]

14.08.2011 | omeri

Daha yeni Counter Strike oyunu geliyor mu ne söylentileri dillere yeni düşmüşken Valve beklenen özlenen açıklamayı Steam’e yaptı. Counter-Strike: Global Offensive 2012’nin ilk çeyreğinde Pc, Mac, Ps3 ve Xbox 360 için geliyor.
Alınan ilk bilgilere göre Oyunda yeni silahlar , yeni karakterler ve yeni haritaların yanı sıra de_dust gibi çok beğenilen eski haritalar da olacak. Oyunun grafiklerinde ise Portal 2 Source Engine motorunun kullanıldığı ve görsel olarak detayların oldukça yumuşak ve çok iyi olduğu sızan bilgiler arasında. Ayrıca oyunda silah sistemini daha aktif hale getirecek bir yenilik üzerinde çalışıldığı da belirtiliyor.
Counter Strike serisi 7 yıldır yeni bir paket çıkmamasına rağmen hala dünyanın en çok online oynanan pc oyunu olma özelliğini koruyor.
Son olarak yeni oyunun PAX Prime ve Eurogamer Expo fuarlarında oynanabileceği de heyecanlandırıcı bir detay. Hadi bakalım o eski Counter Strike tadını çıkarmaya ve barut kokusunu koklamaya hazırlanalım…



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!