-->
Twisted Metal 2012 ilk çeyreğe ertelendi

Efsane oyun Twisted Metal’in çıkışı 2012’nin ilk çeyreğine ertelendi. Oyunun geliştiricisi Eat Sleep Play den David Jaffe, Ps Blog da bugün yaptığı açıklamada Twisted Metal in çıkışını ertelemek zorunda olduklarını belirtti, gerekçe olarak da oyunun çok daha iyi olması için ve Multiplayer olarak bir efsane yaratma arzusundan dolayı bu kararı aldıklarını, bu zaman zarfında adeta […]

05.08.2011 | omeri

Efsane oyun Twisted Metal’in çıkışı 2012’nin ilk çeyreğine ertelendi. Oyunun geliştiricisi Eat Sleep Play den David Jaffe, Ps Blog da bugün yaptığı açıklamada Twisted Metal in çıkışını ertelemek zorunda olduklarını belirtti, gerekçe olarak da oyunun çok daha iyi olması için ve Multiplayer olarak bir efsane yaratma arzusundan dolayı bu kararı aldıklarını, bu zaman zarfında adeta “Bebeği iyice parlayana kadar cilalayacaklarını” dile getirdi. Kemikleşmiş hayranları tarafından dört gözle beklenen oyunun biraz daha ileri tarihe sarkmış olması üzüntü verici oldu ama çok iyi bir oyunun geliyor olduğunun tescillenmesi ise beklentileri artırdı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!