-->
Sine Mora’dan Yeni Oynanış Videosu

Grashopper Manufacture geçtiğimiz günlerde yeni oyunu Sine Mora’yı duyurmuştu.Firmanın Digital Reality ile ortak geliştirdiği oyun için ilk oynanış videosu Gamescomda ortaya çıktı. Sene sonuna doğru piyasalardaki yerini alacak oyunda Akira Yamaoka’nın da müziklerini dinleyeceğiz.Ayrıca oyun PSN ve Xbox Live üzerinde indirilebilir olarak satışa sunulacak.   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Sine Mora-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/sine-mora1-video.jpg ‘ ]  

23.08.2011 | mrcappola

Grashopper Manufacture geçtiğimiz günlerde yeni oyunu Sine Mora’yı duyurmuştu.Firmanın Digital Reality ile ortak geliştirdiği oyun için ilk oynanış videosu Gamescomda ortaya çıktı.

Sene sonuna doğru piyasalardaki yerini alacak oyunda Akira Yamaoka’nın da müziklerini dinleyeceğiz.Ayrıca oyun PSN ve Xbox Live üzerinde indirilebilir olarak satışa sunulacak.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/Sine Mora-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2011/08/sine-mora1-video.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.